Uvejret har sat begrænsninger på Stutteri Ask

09-07-2021 09:09

Gårsdagens skybrud over Stutteri Ask har gjort, at arrangørerne af det populære springstævne har i går måtte stoppe klasserne og i aftes udmeldte, at de desværre var nødt til at aflyse alle starter for de ryttere, der endnu ikke var ankommet på pladsen

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard.

Alle ved det velorganiserede landsstævne på  Stutteri Ask på Fyn fik i går det uforudsigelige danske sommervejr at mærke. Der var været enorm opbakning til stævnet med fuldt besatte klasser, men da himlens sluser torsdag eftermiddag åbnede sig, man måtte afbryde MB1*-klassen med 80 starter, da kun halvdelen af ekvipagerne havde redet.

Den midlertidige afbrydelse blev vedvarende, da aftenens vejr ikke var til at ride i, og alle de resterende klasser måtte aflyses. Derfor er stævnearrangørerne nødt til at aflyse alle starter for ekvipager, der ikke allerede befinder sig på stævnepladsen. I går aftes skrev Stutteri Ask A/S på deres Facebookside:

Vigtigt info til alle, som endnu ikke er ankommet på stævnepladsen. Vi er desværre nødt til at aflyse ALLE KLASSER FOR ALLE DEM, som endnu ikke er ankommet på stævnepladsen. Pga. vejret har vi ikke mulighed for at tage imod jer og tilbyde boks eller parkering. Nærmere info showoffice@stutteriask.dk. Alle stater inkl. boks bliver naturligvis refunderet.

Copyright Ridehesten.com
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen