18 aspiranter optaget

19-06-2023 13:42

Charlotte Kusk Berwald

I sidste uge var der optagelsesprøve til uddannelserne til rideskolemanager, rideinstruktør og berider. 22 kandidater meldte sig og de fleste blev optaget

Copyright Ridehesten.com
Vilhelmsborg fotograferet ved tidligere lejlighed med en drone. Foto: Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Der er fremgang at spore i antallet af ansøgere, hvilket glæder Dansk Ride Forbund. Som noget nyt specialiserer eleverne sig allerede fra begyndelsen af og forbundet mener dette har været med til at få flere til at søge optagelse på uddannelserne.

Af de 22 blev i alt 18 optaget op uddannelserne, fordelt mellem otte på rideskolemanager og ti på rideinstruktøruddannelsen. En enkelt måtte desværre melde afbud og deltager derfor i stedet i en sygeoptagelsesprøve.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Censor for rideskolemanager var Mette Svare Ehlers og Allan Blomgren. Censor for rideinstruktøruddannelsen var Rune Willum Hansen og Hans Ley. Charlotte Skall Lynge stod for vuderingssamtalerne for rideinstruktøraspiranterne. Optagelsesprøverne blev afholdt på Vilhelmsborg, der også lagde anlæg til da årets nyuddannede beridere, rideinstruktører og ridelærere skulle til eksamen i år.

Kilde: Dansk Ride Forbund

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen