Alexander Helgstrand har solgt Grevens Sa'Va til Sverige

08-02-2022 17:31

Annika Knudsen Lorentsen

Den 17-årige hoppe Grevens Sa'Va', som har været særdeles succesfuld i juniorklasserne under Alexander Yde Helgstrand er blevet solg til svenske Olga Fischer

Copyright Ridehesten.com
Alexander Yde Helgstrand med Grevens Sa'Va ved Ecco Cup-finalen 2020. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I et opslag på sin Instagram offentliggør Alexander Yde Helgstrand, at han har solgt sin juniorhest Grevens Sa'Va e. Blue Hors Soprano/ Blue Hors Romancier (opdr. Svend Skov Poulsen og Dorit Greve) til Sverige, ligesom man kan læse om salget på Helgstrand Dressages hjemmeside.

Hun er blevet solgt til Olga Fischer, som er en svensk juniorrytter. 

Copyright Ridehesten.com
Alexander sammen med Greven Sa'Va og hendes nye ejer Olga Fischer. Foto: Helgstrand Dressage

– Sa’Va’ er bare en ener, og hun har været en fantastisk lærehest for mig. Det er altid et stort skridt at gå fra pony til hest, men jeg har nærmest ikke mærket det. Jeg har haft så mange fantastiske oplevelser sammen med hende, og jeg ved, at Olga vil passe godt på hende, fortæller Alexander.

Copyright Ridehesten.com
Alexander Yde Helgstrand med Grevens Sa'Va ved DM for junior 2019. Foto: Ridehesten.com/Camilla Tiefensee Schrøder

– Sa’Va’ er allerede faldet godt til hos sin nye ejer, hvor hun fortsat får masser af foldtid, men stadig holdes i gang. For som mange andre heste, der har gået høj dressur, så trives de ikke bare med at blive sat på en fold. Olga vil passe på hende, og jeg er sikker på, at Sa’Va’ kan lære hende lidt, om end det bliver i hendes tempo. Derfor ved vi, at vi har fundet det helt rette match til Sa’Va’, som var rigtig vigtigt for os, tilføjer Andreas Helgstrand, Alexanders far.

Copyright Ridehesten.com
Alexander Yde Helgstrand med Grevens Sa'Va ved Ecco Cup-finalen 2021. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Sammen har Alexander og Grevens Sa'Va opnået mange flotte resultater, og de har blandt andet vundet både sølv og bronze for hold ved EM for juniorryttere, ligesom de har vundet de danske mesterskaber for junior. 

Alexander fortsætter sin ridekarriere i sadlen på andre heste, heriblandt hans nyerhvervede Belantis, som tidligere har været redet af Isabell Werth.

Nedenfor kan I se opslaget, hvor Alexander offentliggør salget. 

 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen