Alle finaler afgjort på Bækgaarden

09-07-2023 13:37

Annika Knudsen Lorentsen

I dag er sidste dag ved Bækgaarden Horse Festival 2023, og de sidste to finaler er afgjort her til formiddag, hvor det lykkedes henholdsvis Julie Voldgaard Hansen og Rikke Rosengaard Hansen at tage sejrene

Copyright Ridehesten.com
Julie Voldgaard Hansen med Bellatrix. Foto: Ridehesten.com/Juliemaja Søndergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Sidste dag ved Bækgaarden Horse Festival bød på finale i medium large tour, og her blev der konkurreret efter metode B6, hvilket betød, at der skulle en omspringning til for at afgøre finalerne. 

I HH Care Medium-finalen, som blev afviklet i MB2* på en 130 cm høj bane, sikrede Julie Voldgaard Hansen sig sejren med Bellatrix e. Balou/ Baldini II (opdr. Natascha Smidt Bill) efter fejlfrie ridt i både hovedrunde og omspringning. Det er ekvipagens anden sejr ved stævnet, idet, at de også vandt en MB i onsdags. 

Andenpladsen i finalen gik til Camilla Fliedner Ernst med Laguna Amour/ Lagavulin/ Carano (opdr. Belinda Vestergaard), mens Mathilde de Neergaard med Caspian e. Carmague/ Corrado II (opdr. Pernille de Neergaard) tog tredjepladsen. 

Ingen helt fejlfrie i årets sidste finale
I årets sidste finale, Absolute Horsetrucks Large Tour-finalen, lykkedes det ingen at ride fejlfrit i både hovedrunde og omspringning, og dermed skulle årets vinder findes blandt dem med 4 fejl. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det blev Rikke Rosengaard Hansen som havde fire fejl med fra hovedrunden, men som leverede den hurtigste fejlfrie runde i omspringningen. Det gjorde hun med Rosengårdens Francois e. Favorit Ask& Chapultepec La Silla (opdr. Lis og Jens Rosengaard Hansen). 

På andenpladsen blev det Camilla Mortensen med Daranta e. Heartbreaker/ C-Indoctro, mens Violise Frost Bay med Credit e. Crelido/ Equest Carnute (opdr. Bo I. Knudsen og Jens Jakobsen) tog tredjepladsen. 

Netop nu er årets sidste klasse i gang, og herefter er Bækgaarden Horse Festival 2023 nået vejs ende. Et stævne hvor særligt gårsdagens Grand Prix og Derby-klasser var højdepunkter. Læs mere om Stutteri Ask Grand Prix her, og om TG HorseBoxes Derby her

Resultater fra stævnet.

Ridehestens fotografer har været til stede en stor del af stævnet, og alle billeder vil komme online på ridehesten.com hurtigst muligt.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen