Avlerklub: Belgisk avler med oplæg

16-01-2023 14:17

Annika Knudsen Lorentsen

Firkløverets Avlerklub samles i midten af februar, hvor belgiske Eric Goossens vil holde et online-oplæg for avlerne om forskellige emner. Andre interesserede er ligeledes velkomne

Copyright Ridehesten.com
Foto: Firkløverets Springakademi
Nyheden fortsætter efter annoncen

Inden længe afholder Firkløverets Springakademi igen clinic for deres ryttere, og i den forbindelse samles Firkløverets Avlerklub ligeledes. For avlerne er der planlagt et virtuelt møde med den belgiske avler Eric Goossens, som også står bag platformen Hippomundo. 

Den belgiske avler vil fortælle om sin egen avl på stutteriet Haras de la Vie, om udviklingen i belgisk springhesteavl og omkring platformen Hippomundo. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Da Firkløverets Avlerklub fortsat er i sin udviklingsfase, har stifterne besluttet at invitere udefra interesserede med, så man kan opleve stemningen i klubben og overvære oplægget. 

Oplægget finder sted via en online forbindelse til Eric Goossens den 11. februar kl. 11.00 på Riders Cup, Herlufmagle. Er du interesseret i at deltage, skal du sende din tilmelding på SMS til 28925568 for mere information. 

Akademiets clinic finder sted fra den 10.-12. februar, og her er publikum ligeledes velkomne til at overvære træningen af de unge ryttere.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen