Bachmann og Helgstrand til Hagen

09-06-2022 11:49

Det 3-stjernede CDI-stævne i tyske Hagen er ganske vist ikke en del af iagttagelsesstævnerne for det danske dressurhold frem mod VM. Ikke desto mindre er Andreas Helgstrand og Daniel Bachmann Andersen på startlisten

Copyright Ridehesten.com
Andreas Helgstrand og Queenparks Wendy. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Andreas Helgstrand og Daniel Bachmann Andersen er to af de danske dressurryttere, der efter planen skal ride CDIO 5* i Aachen den 29. juni til 3. juli som en del af det danske dressurholds iagttagelser frem mod VM i Herning i august.

For at kvalificere den blot 8-årige KWPN-hingst Jovian e. Apache/ Tango til CHIO-stævnet i Aachen rider Andreas Helgstrand først det 3-stjernede CDI-stævne i tyske Hagen den 13.-14. juni, hvor han også har meldt sin anden 8-årige Grand Prix-hest, Queenparks Wendy e. Sezuan 2/ Blue Hors Soprano (opdr. Kurt Gosmer), til start.

Copyright Ridehesten.com
Daniel Bachmann Andersen og Zippo M.I. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Til CDI3*-stævnet i Hagen har Danmark endnu en Grand Prix-rytter i ilden, nemlig Daniel Bachmann Andersen, der har meldt til start med den 10-årige DV-heste Zippo M.I. e. Blue Hors Zack/ Blue Hors Don Schufro (opdr. Steen Bo Larsen), der ikke er hans landsholdsaktuelle hest. Det er derimod Marshall-Bell e. Blue Hors Don Romantic/Michellino (opdr. Nicolai Jepsen og Tina Christoffersen), som han forventes at starte i Aachen.

På startlisten i Hagen er også bl.a. danske Fie Christine Skarsøe, der i dag rider for Luxemborg, norske Cathrine Rasmussen med Zoulmate, lige som hingsten Valverde kommer til start. Den var tidligere ejet af Helgstrand Dressage og Cathrine Rasmussen, og den startes nu af sin tyske ejer, Yara Reichert.

Følg her stævnets start- og resultatlister.

Copyright Ridehesten.com
Andreas Helgstrand og Jovian. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen