Bentley og Zack viste vejen

08-03-2013 19:55

Maja Golles

DV's Hingstekåring | I den kommenterede gangartsklasse for lidt ældre hingste udmærkede to Blue Hors hingste sig - nemlig Bentley og Zack

Copyright Ridehesten.com
Fuld af X-faktor og power, men stadig blød og elastisk - Blue Hors Bentley

Fem hingste viste MB-øvelser med sidebevægelser og changementer, der blev ledsaget af kommentarer fra dressurdommer Kurt Christensen. Han guidede rytterne gennem de forskellige øvelser og kom med bemærkninger om kvaliteten og foreslag til, hvordan tingene kunne forbedres.
Den grå gentleman Tailormade Lancelot med en springafstamning, der vidner om gode chancer, blev rost for en rummelig galop med godt spring.
Yngste hingst i gruppen, Bøgegårdens Boney M, klarede sig pænt og chancerede som en hest med meget mere rutine end hans blot seks år. Anna Blomgren demonstrerede afslutningsvist en flot travøgning på ham.
Maria Anita Andersen rider fra tidlig morgen til sen aften, men havde udholdenhed til at vise Bentley i de første stadier til passage, en øvelse, der er virkelig let for hingsten.

Zack fortsætter med at udvikle sig til en mere og mere imponerende hingst fra år til år, i år redet af Maik Kohlschmidt. Han var flyvende , da de red ud af hallen og viste gode gangarter og meget høj ridelighed.
Den sidste gruppe var to meget unge ryttere fra Norge. Alexandra Andresen viste et godt samarbejde med Belamour. Svensk-, Dansk- og Norsk Varmblodsgodkendte Belamour viser fremragende ridelighed. IPS Don Massimo e. Don Larino gav sin unge rytter lidt af en opgave med masser af energi. Begge hingste blev redet med almindeligt trensebid med en blød kontakt.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner