Clydesdale skudt i øjet - nu stjerne i tegnefilm

07-12-2020 11:45

Britt Carlsen

I England er der flere hestecentre der redder skadede og forsømte heste. De lever af velgørenhed, og i den forbindelse er en hjerteskærende historie om en blind Clysdale blevet til en hjertevarmene tegnefilm, der opfordrer til at støtte Redwings

Copyright Ridehesten.com
Boo's historie er blevet til en tegnefilm. Foto: Redwings Horse sanctuary
Nyheden fortsætter efter annoncen

Historien om den store clydesdale, Boo, der har fået opereret det ene øje ud pga. kræft, og er blevet skudt i det andet af vandaler, er blevet til en tegnefilm med indtale af den engelske skuespiller og forfatter Stephen Fry
Som en del af en indsamlingskampagne for englands største fristed for heste og ponyer, Redwings.

Boo blev skudt i øjet på klods hold af vandaler tilbage i 2009. Han kom derefter til Redwings, hvor han nu, i en alder af 23 år, trives på folden sammen med sin gode kammerat Flynn, der er hans øjne på folden. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Boo's inspirerende historie er blevet til en tegnefilm, som har til formål at gøre opmærksom på Redwings, og forhåbentlig indsamle midler til fortsat at drive stedet. 

Se mere om Redwings HER

Info

Om Redwings
For kan 40 år siden besluttede en engageret kvindelig hesteentusiast i England, at noget burde gøres for at hjælpe de mange misrøgtede, mishandlede og glemte heste og ponyer. Hendes entusiasme blev starten på Redwings, Englands største fristed for heste og ponyer. På knap 1100 tdl. fordelt over syv farme græsser heste og ponyer i fredelig sameksistens. Redwings, som drives udelukkende ved hjælp af private donationer og indtægter fra de omkring 30.000 besøgende, som hvert år gæster besøgsfarmene.
Ridehesten var tilbage i 2004 på besøg hos Redwings, og i november 2004 kan man læse om det interessante projekt.
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner