Et samarbejde om innovativ udvikling

19-04-2013 14:09

Signe Wiese

Det er med stolthed at rideafdelingen hos firmæt Eldorado meddeler, at man har startet et samarbejde med OL-rytter Anna Kasprzak, der ligesom Eldorado hører hjemme i Haderslev i Sønderjylland

Copyright Ridehesten.com
Anna Kasprzaks OL-hest Donnperignon, flankeret af Pernille Lausen Eldorado (tv) og Anna Kasprzak. (Foto: Eldorado)

- Jeg synes at det giver rigtig god mening med et lokalt samarbejde imellem Anna og Eldorado. Vi bor tæt på hinanden, og vi har derfor rig mulighed for hyppigt at gøre brug af hinandens ressourcer og kompetencer, fortæller Pernille Lausen, medejer af Eldorado og indkøbsansvarlig for rideudstyr.

En toprytter som Anna stiller høje krav til de produkter, hun bruger. Både funktionalitet, design og kvalitet skal være i top. Anna bliver fremadrettet involveret i udviklingen af nye Catago-produkter, hvor hun vil give inspiration til design og materialer. Efterfølgende er Anna med til at teste produkterne på sine heste, og det sikres hermed, at alle Catago-varer har været grundigt afprøvet i brug, inden de sendes på markedet.

- Jeg ser meget frem til samarbejdet med Eldorado. Dét, at kunne få lov til, at være med til at produktudvikle nogle af de ting, der er vigtige for mig og mine heste, er rigtig spændende. Jeg forsøger jo selvfølgelig hele tiden at finde de produkter, der fungerer bedst for mine konkurrenceheste. Gennem dette samarbejde kan jeg få lov til at komme med inputs til, hvad jeg synes, der kunne være med til at optimere de forskellige produkter, udtaler Anna Kasprzak.

Eldorado A/S
Eldorado A/S er en af Skandinaviens førende grossister indenfor import/eksport af kæledyrsartikler og ride udstyr. Afdelingen for ride udstyr omfatter virksomhedens eget mærke CATAGO samt mærkerne Parisol, Casco, Mercer og Komperdell.

Anna Kasprzak
Anna har altid brændt for heste, og hendes passion for hestene har udviklet sig til, at hun allerede som 22-årig har opnået imponerende resultater indenfor ridesporten.

Annas højdepunkter:

2010:
Bronze ved EM for Young riders 
Sølv til nordisk mesterskab
Danmarksmester 
Vinder af ECCO Cup Young riders

2011:
Nr.2 i U25 ved internationalt stævne i Aachen
Vinder af ECCO Cup U25

2012:
OL i London, hvor det blev til en finaleplads, bedste danske rytter
Nr. 3 i World Cup kval. I Odense
Nr. 3 i World Cup kval. i Stockholm

Pressemeddelelse

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev