Finaletid i Global Champions Tour

26-10-2023 06:51

Mille Albinus Hjermitslev

I weekenden er der finalestævne i LGCT, hvor vinderne af den samlede turnering skal findes. Stævnet bliver også med dansk deltagelse

Copyright Ridehesten.com
Finalen i Longines Global Champions Tour finder sted i Riyadh, Saudi Arabien. Foto: Longines Global Champions Tour
Nyheden fortsætter efter annoncen

I denne weekend finder finalen i Longines Global Champions Tour sted i Riyadh, Saudi Arabien. De samlede vindere i både den individuelle turnering, Global Champions Tour, og holdkonkurrence, Global Champions League, skal findes. 

Finalen bliver med en dansker til start i form af Andreas Schou. Han medbringer hestene Billy Matador e. Billy Mexico/ Animo og Darc de Lux e. Darco/ Contender (opdr. Morten Augustinus). 

Det er ved finalestævnet i Riyadh, at de samlede vindere af ranglisterne skal findes, mens vinderne af play offs skal findes i Prag, Tjekkiet den 16. til 19. november. 

Øverst på LGCT-ranglisten findes hollandske Harrie Smolders med 252 point efterfulgt af Maikel van der Vleuten og Henrik von Eckermann med 235 point hver. Alle har de øjnene rettet mod Global Champions Tour-trofæet. 

Andreas Schou er nummer otte på ranglisten og allerede kvalificeret til Super Grand Prix i Prag. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I GCL-turneringen skal vinderne findes mellem holdene Riesenbeck International powered by Kingsland Equestrian med 302 point og Paris Panthers med 299 point. Holdene har været så dominerende i dette års turnering, at pointene for begge hold var nok til at have vundet de foregående år. 

De to runder i Global Champions League finder sted fredag, mens Global Champions Tour Grand Prixen i Riyadh afgøres lørdag. 

LGCT rangliste. 

GCL-rangliste.

Start- og resultatlister. 

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen