Flot springning på Vilhelmsborg

25-01-2018 20:37

Vilhelmsborg har i dag slået dørene op for Danish Derby Hestesportsrideklubs landsstævne i springning, hvor der også afvikles DRF's indendørsmesterskab i springning

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Der er udsigt til fire spændende konkurrencedage på Vilhelmsborg, hvor de første ryttere i dag har været på banen. Allerede fra morgenstunden gjaldt det en LA, mens eftermiddagen og aftenen har budt på MB1* og MB2**.

Blandt 57 startende ekvipager i sølvtur 1 MB1* var Frederikke Smed Busse på vallakken Firlefanz e. For Sucess/Acord II (opdræt Hans Siemers) hurtigst med tiden 54,24 sekunder og fejlfri. Andenpladsen gik til Sarah Møller Pedersen og Turbud Caesar e. C-indoctro/Landcapitol med nul fejl i tiden 54,50 sekunder, efterfulgt af Emilie Henningsen Schäfer og hoppen Joy KLT på tredjepladsen med en fejlfri runde i tiden 55,00 sekunder.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I aftenens sølvtur 2, en MB2** blev sejren taget af Torben Frandsen og Lacmus e. Ludwig Von Bayern/Contendro I, der efter to nulrunder red ind i tiden 27.25 sekunder, efterfulgt af Kamilla Grauff Albrektsen og Dialon VH e. Zapatero VDL/Indorado på andenpladsen med nul fejl i tiden 27.97 sekunder. Tredjepladsen gik til Herle Klinge Rønnest på vallakken Bjerglunds Crak e. Cajus/Caletto I (opdr. Kanna Ø. Petersen), der leverede to nulrunder i tiden 28.23 sekunder.

I skrivende stund afvikles dagens højeste klasse, nemlig Guldtur 1, en MA1*

Stævnets store trækplaster er DRF's indendørsmesterskab i springning, der afvikles for tre kategorier, hvor junior- og seniorrytterne lægger ud med deres første runde fredag aften, og ungrytterne følger trop lørdag eftermiddag. Allerede lørdag aften afvikles seniorfinalen i en S1* (145 cm) klasse, og søndag eftermiddag rider juniorerne finale i en S1* (135 cm) klasse efterfulgt af ungrytter i en S1* (140 cm) klasse.

Se start- og resultatlister HER

Ridehesten.com dækker stævnet i weekenden og vil være til stede med fotograf.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen