GCL: Schous hold 3'er i Rom

15-09-2023 19:33

Annika Knudsen Lorentsen

I dagens afdeling af Global Champions League blev Andreas Schou og holdet Istanbul Warriors placeret på en flot tredjeplads efter fire gode runder, en af dem leveret af Andreas i sadlen på I Know

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou med I Know. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Den historiske italienske hovedstad, Rom, danner i denne weekend rammen om Longines Global Champions Tour-stævne, og i dag har der været Global Champions League på programmet. Her har de 16 hold i turneringen kæmpet om point til den samlede stilling, og på startlisten var danske Andreas Schou

Han har gennem sæsonen leveret flere gode resultater for sit hold Istanbul Warriors, og i dag gjorde han sammen med to af sine holdkammerat igen en flot indsats, som sikrede holdet en plads på podiet. Konkurrencen blev afgjort over to runder, og i hver runde var to ekvipager fra hvert hold til start.

I den første runde lød højden på forhindringerne på 155 cm, og her lykkedes det i alt 16 ekvipager at ride fejlfrit, heriblandt Andreas' to holdkammerater belgiske Abdel Saïd med Obama van Ostaayen e. Etoulon VDL/ Chacco Blue og tyrkiske Efe Siyahi med Independent (swb) e. Diamant de Semilly/ Careful. Selvom Andreas ikke selv var til start i den første runde, kunne han glæde sig over holdkammeraternes flotte præstationer. Han kunne ligeledes glæde sig over, at hesten Independent, som han selv har vundet 5-stjernet Grand Prix på og uddannet i samarbejde med sin hustru Jannike West-Schou, gjorde en god figur med sin nuværende rytter, som købte vallakken i slutningen af sidste år. Hesten er opdrættet af Jannikes mor Lotta West. 

Copyright Ridehesten.com
Efe Siyahi med Independent ved EM i Milano. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

Schou og I Know i fin form
I den anden runde af dagens Global Champions League blev højden på forhindringerne hævet til 160 cm, og her var Andreas selv i aktion i sadlen på den velspringende røde vallak, I Know e. Arezzo VDL/ Hors la Loi, som Schou Absolute Horses ejer i samarbejde med Bækgaarden Youngster. 

Sammen leverede ekvipagen en rigtig flot runde med et enkelt nedslag i kombinationen sidst på banen. Holdkammeraten Abdel Saïd red også med et nedslag i anden runde i sadlen på sin anden hest Bonne Amie e. A Big Boy/ Landfriese. Blot otte ekvipager var fejlfrie i dagens anden runde, og derfor holdt Istanbul Warriors fast i en podieplads, og blot et nedslag afholdt dem i dag fra at tage sejren i konkurrencen.

Sejren gik i dag til holdet Madrid in Motion, som sluttede med fire fejl, mens Paris Panthers tog andenpladsen med otte fejl. Samme slutresultat som Istanbul Warriors, der måtte "nøjes" med tredjepladsen, da de var omkring et sekund langsommere en Paris Panthers i den samlede tid for anden runde.

I videoen nedenfor kan I se Andreas og I Knows runde fra i dag. 

Resultater fra stævnet.

Samlet stilling i GCL.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen