Ny bog om Shetlandsponyen

28-11-2016 14:01

Danske Troels Dalberg udgiver i december måned bogen Shetlandsponyen, der er skrevet på engelsk og lanceres officielt på Olympia Horse Show i London

Copyright Ridehesten.com
Forfatteren med bogens emne.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Olympia er hovedstaden for shetlandsponyer med deres berømte ”Shetland Pony Grand National Steeplechase”, hvor de 11 bedste fra hele England har kvalificeret sig i år. Der kommer ca. 100,000 tilskuere i løbet af de 6 dage ved Olympia Horse, hvor Troels Dalberg glæder sig til at præsentere sit værk.

Bogen er på 400 sider og i storformat.  Den indeholder mange fotos af shetlandsponyer fra nogle af verdens bedste hestefotografer – også fra Ridehesten.com – og unikt fotomateriale fra. bl.a. Kennedy-familien, da de boede i the White House og havde to Shetlandsponyer løbende rundt ude og inde.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Bogen inkluderer også mange Thelwell-tegninger stillet til rådighed af Thelwell-familien, samt Holger Worm tegninger (som nogen måske husker fra de gamle Hippologisk Tidsskrift). Troels fortæller, at også John Whitaker har sendt en hilsen til de små og denne bog, for Milton havde sin helt egen shetlænderven, Bobo.

– John kommer til min stand på Olympia, og vi har aftalt at få os en lille skål, fortæller Troels Dalberg.
Han mener, at bogen på sin helt egen måde må være en verdensrekord, når man sætter dens vægt på 2,6 kg i forhold til hesteracens størrelse

Copyright Ridehesten.com
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen