Så er novembernummeret klar til jer

01-11-2020 17:47

Annika Knudsen Lorentsen

Den 1. betyder, at der kommer en ny udgave af magasinet Ridehesten på gaden, og i denne måned bringer vi en del faglige artikler, ligesom du også kan læse vores tema om efterskolelivet til hest

Copyright Ridehesten.com
Frederikke Gram Jacobsen og Ryvangs Zafina pryder forsiden, og i bladet kan du læse artikelserien "Fra føl til sportshest", hvor det i denne måned er Ryvangs Zafina der er sat fokus på.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Så er endnu en udgave af magasinet Ridehesten klar og på vej rundt til vores abonnenter og forhandlere rundt i hele landet. 

I denne måneds magasin kan du selvfølgelig læse om World Cup på Vilhelmsborg, hvor vi blandt andet har lavet et personligt interview med den tyske toprytter, Jessica von Bredow-Werndl, ligesom vi går tæt på Cathrine Dufours dobbeltsejr på Bohemian. 

Fagligt stof i massevis
I denne måneds magasin bringer vi en række faglige artikler, hvor man blandt andet kan læse om grunduddannelse af springheste eller om at træne for holdbarhed. 

Det er også i denne måned, at man kan læse om at heste kan multitaske eller komme med mor og far på sidelinjen, i en ny artikelserie, som bringes over de næste måneder. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Avl i fokus
Som altid har vi også fokus på avlen, og her kan du læse om den nykårede elitehingst, om indsyningen til 35-dages testen. 

Du kan også læse om Dansk Varmblods obligatoriske følbeskrivelse, ligesom vi har fokus på Eliteskuet, i form af en artikel, hvor vi går tæt på en af årets tre guldmedaljehopper. 

Vil du gerne læse profiler, så kan du i denne måned lære Rideklubben Hinnitus og militaryrytter Lecia Remmevad bedre at kende. 

Bestil magasinet her, eller find en liste over vores forhandlere her.

Copyright Ridehesten.com
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen