Sejr til Lars Trier Kjøller i Sønderborg

01-10-2016 18:30

Maria Lerche Mortensen

I dagens sidste klasse ved landsstævnet i Sønderborg blev det til en sejer til Lars Trier Kjøller og Royal Butterfly i S1*

Copyright Ridehesten.com
Lars Trier Kjøller og Royal Butterfly ved Bækgaarden Horsefestival tidligere i år

Det blev Lars Trier Kjøller og Royal Butterfly (e. Tobajo Picez/Jimtown (opdr. Knut Erik Halvorsen)), der red sejren i hus i dagens højeste klasse, nemlig S1*. Der var dog tæt konkurrence imellem de to førstplacerede, idet de begge havde nul fejl i hovedrunde og omspringning, hvor det var mindre end et sekund der skilte dem ad. Det blev Søren Møller Nielsen med Velerne Ask (e. Cosimo/Carpaccio (opdr. Andreas Christiansen)) der indtog andenpladsen i klassen.

I dagens første klasse, LA2**, lagde vinderen Henning Møller Hansen og Catch-It (e. Clarimo/Cash and Carry (opdr. Arne Fey)) afstand til konkurrenterne, idet han passerede målstregen 5 sekunder hurtigere end klassens nummer 2. Det var dog noget tættere i MB1*, men det blev Lars Trier Kjøller der løb med sejren, denne gang med Søndervangs Maggie (Canto/ Cassini II (opdr. Søndervang v. Else og Nis Ravn)). I MB2** var det ligeledes tæt da kun 0,04 sekund adskilte de to først placerede. Det blev Mads Karkov og Møgelmosegård´s Lavett (e. Lambrusco Ask/Coronado (opdr. Møgelmosegård)) der først kom i mål, og dermed blev klassens vinder. I MA2** var der kun en enkelt ekvipage med nul fejl i begge runder, dermed gik sejren til Søren Wind og Herslev mark’s Cornado (Coronado/Casino (opdr. Bent og Bodil Sørensen)). Se dagens resultater her.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen