Unghestene dansede mellem æbletræerne hos Sportsrideklubben Bogø

15-08-2021 20:00

Denne søndag blev der afholdt endnu en kvalifikationsrunde af Pavo og DRFs unghestechampionater på Fyn hos Sportsrideklubben Bogø

Nyheden fortsætter efter annoncen

Sportsrideklubben Bogø, som er beliggende på Nordfyn helt ud til vandet, byder virkelig på flotte og idylliske omgivelser med deres dressuranlæg, som er omringet af æbletræer. Denne weekend har de været vært for en kvalifikation til Pavo og DRFs unghestechampionater for 4-, 5- og 6-års heste.

Hele 22 ungheste var til start i dagens 4-års kvalifikation, og ballet blev åbnet af Allan Grøn på Søbakkehus Maude e. Hesselhøj Donkey Boy/Wilkens (opdr. Agnete Holmsted). Den yndige hoppe dansede igennem programmet og endte med klassens højeste score, 90,000, med blandt andet 9,5 for skridt samt 9 i både trav og kapacitet og blev dermed vinder af klassen.

På andenpladsen fulgte Blue Hors' Christian Tudela Ruiz på Blue Hors Valenzo e. Blue Hors Veneziano/Dimaggio (opdr. Christin Boekhoff) med 89,800, herunder 9,5 for kapacitet og 9,4 for galop. Tredjepladsen gik til Eric Guardia Martinez på Slangerupgaards Flottenheimer e. Franklin/Scolari (opdr. Slangerupgaard A/S) med 88,400.

Nyheden fortsætter efter annoncen

De næste i ilden var 5-års hestene, og her var 19 ekvipager meldt til start. Klassen blev vundet af Jeanna Högberg på Lord Franklin e. Franklin/Lancelot (opdr. K. van der Lei). Lord Franklin blev for sin imponerende galop belønnet med et 10-tal samt 9,7 for trav og en samlet score på 93,400.

Andenpladsen blev besat af Michael Grønne Christensen på Svalegårds Hot Zalina e. Blue Hors Zalabaster/Blue Hors Hotline (opdr. Stutteri Svalegård), som opnåede 89,200. Herefter fulgte Susanne Barnow på Fruerings Saigon e. Blue Hors First Choice/Solos Landtinus (opdr. Stutteri Fruering) med 88,000.

Dagens sidste hold bestod af otte 6-års heste. Her blev det Rikke Dupont på Nova e. Grand Galaxy Win/Blue Hors Romanov (opdr. Helgstrand Dressage), som med 90,000 og 9,5 i både trav og kapacitet løb med sejren. På andenpladsen blev det Astrid Therkelsen Grøn på Holkjærs Spot On e. Blue Hors St. Shufro (opdr. Susanne Simmelkjær) med 83,400.

Ridehestens fotograf har taget billeder af alle championatsklasserne. Se og køb dem på hjemmesiden først i næste uge.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald