Nathalie: Jeg er overlykkelig på rytternes vegne

10-09-2021 18:26

EM i dressur i Hagen: Det er svært at få armene ned efter seniorenes imponerende resultater de sidste par dage, som både har kastet personlige rekorder og to bronzemedaljer af sig. Landstræner Nathalie zu Sayn-Wittgenstein er mere end lykkelig og samtidig bemærker hun at de andre nationer begynder at være lidt bange for Danmark

Europamesterskabet i tyske Hagen er indtil videre gået over alle forventninger, hvor det som bekendt er blevet til bronze for det danske seniorhold i onsdags og individuelt bronze til Cathrine Dufour i går. Begge gange har sølvmedaljerne endda været indenfor rækkevidde, faktisk kun lige knapt en 1% fra begge gange. 

Men det ændrer ikke på glæden i den danske lejr, for bare det at ride medaljer hjem har en kæmpe betydning. I går havde både Charlotte Heering, Daniel Bachmann Andersen, Nanna Skodborg Merrald og Cathrine Dufour rigtige gode ture i Grand Prix Special og det glæder landstræner Nathalie zu Sayn-Wittgenstein at hun står med så dygtigt et hold.

– Jeg er overlykkelig, også på rytternes vegne, for de havde super flotte ture og vidste rigtig fin ridning. Det bliver også bliver bemærket af andre forbund og trænere at Danmark er godt på vej, fortæller Nathalie blandt andet i videoen herunder. 

I forhold til morgendagens kür, så bliver det særdeles spændende at se om Dufour kan gentage succesen og vinde endnu en medalje, men for Nathalie så er det ikke altafgørende. – Hvis de bare prøver at ride deres bedste og vise flot ridning, så kan jeg ikke være mere tilfreds. Så ser vi hvad det bliver til, slutter Nathalie. 

Se alle start - og resultatlister HER.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen