Rideklub er kreative under nedlukningen

19-01-2021 17:49

Annika Knudsen Lorentsen

Hvidovre-Avedøre Rideklub har valgt at være kreative under coronanedlukningen, for fortsat at holde lidt gang i deres klub og i deres medlemmer, og også i elevponyerne

Copyright Ridehesten.com
Sne, vinter og coronanedlukning er alle ting som kan besværliggøre det at drive rideklub, men Hvidovre-Avedøre Rideklub har været kreative for at aktivere deres medlemmer. Foto: Ridehesten.com/Maria Schacht
Nyheden fortsætter efter annoncen

I denne uge og i de kommende uger, har Hvidovre-Avedøre Rideklub valgt at aktivere deres medlemmer i klubben. Det gør de med en række quiz, som kører indover rideklubbens Facebook-gruppe. 

Det gør klubben for at udnytte tiden til noget nyttigt, og for fortsat at lave lidt til glæde for deres medlemmer.

– Vores nyeste tiltag er at lave en quiz for klubbens elevryttere og medlemmer. Det gør vi for at holde lidt aktivitet i klubben, og benytte ventetiden til at lære lidt teori, forklarer Rikke Modell Nielsen, som er formand i klubben.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det er ikke det første gang, at klubben har benyttet sig af nye tiltag under coronapandemien, som har gjort at klubben har lukket end for al undervisning.

– Det er hårdt for økonomien at holde corona-lukket, men vores medlemmer er søde og loyale, og de betaler for at holde klubben i gang til vi kan starte op igen. For at få lidt ekstra penge i kassen, havde vi arrangeret et nytårslotteri, hvor lokale erhversdrivende havde sponsoreret nogle præmier. Det var en stor succes, og mange medlemmer deltog, forklarer Rikke og fortsætter:

– Under nedlukningen i foråret skrev vi også dagbog for elevhestene. De fik hver deres dag, hvor de kunne fortælle om noget spændende de havde lavet. Det kunne f.eks. være, at de havde været på tur, løssprunget eller haft en god lang dag på fold. Det var noget der gav glæde til medlemmerne, og så var det også sjovt for os, som motionerede heste, fordi vi hele tiden fandt på noget nyt at lave.

Hvidovre-Avedøre Rideklub har altså været kreative under corona-nedlukningen, og måske kan ovenstående være en inspiration til andre klubber, som har svært ved at finde på gode tiltag under de strenge restriktioner.

Copyright Ridehesten.com
Foto: Shutterstock
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner